Peltikatto, joka kestää niin säätä kuin katseitakin

Sarasteel

Laadukkaat kattopellit mittojen mukaan

Peltikatto on erinomainen katevaihtoehto Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin; se on paitsi kestävä, myös näyttävä ja helppohoitoinen. Sara-Steel Oy palvelee kattorakentamisen ammattilaisia tarjoten huippulaadukkaat, mittatilauksena valmistetut peltikatteet ylivoimaisen sujuvalla toimituksella. Toimituskykymme perustuu laajaan varastoon erilaisia peltityyppejä kattavalla värivalikoimalla. Runsas konekantamme mahdollistaa kaikkien eri kattopeltimallien valmistamisen. Osaava ja joustava henkilöstömme varmistaa tarkan mitoituksen, viimeistellyn jäljen sekä tarkat ja oikeat toimitukset. Tuotteet saat joko suoraan kohteeseen toimitettuina tai noudettuina. Kattopeltien ohella saat kullekin katolle toimivimmat, ensiluokkaiset sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet samaan toimitukseen. Myönnämme työllemme ja tuotteillemme markkinoiden parhaat takuut.

Jalostettu kattopelti asennusvalmiina työmaalle

Teemme asentamisesta helpompaa valmistamalla kattopellit, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet tarkasti kunkin kohteen mittojen mukaan. Oikeat, asennusystävälliset tuotteet ajallaan toimitettuina helpottavat asennustyön suunnittelua ja toteutusta.

Lukuisat malli- ja värivaihtoehdot mahdollistavat jokaisen kohteen vaatimusten ja asiakkaitten toiveiden mukaiset toteutukset. Peltikatto voi olla tarpeen mukaan joko pinnoitettua tai pinnoittamatonta teräsohutlevyä.

Meiltä saat muun muassa seuraavanlaiset kattopeltituotteet:

Profiloidut kattopellit

  • tiilikuvio 350: 350mm tiilen pituus ja matala pokkaus, 0,5 tai 0,6 mm ainevahvuus
  • tiilikuvio 400: 400mm tiilen pituus ja syvä pokkaus, 0,5 tai 0,6 mm ainevahvuuskattoprofiili 20: 20mm syvä pokkaus
  • seinäprofiili 20: 20mm syvä pokkaus

Lukkosaumakattopellit

  • SmartLock: 0,5 tai 0,6 mm ainevahvuus
  • Silent SmartLock: äänieristetty pelti, 0,5 tai 0,6 mm ainevahvuus
  • Varma: matala lukkosauma

Konesaumakattopellit

  • 0,5 tai 0,6 mm ainevahvuus

Tarvittaessa tarjoamme myös kattopakettia, joka sisältää vesikatteen, listat, ruuvit ja läpiviennit. Pakettiin voidaan sisällyttää myös aluskatteet, kourut, syöksytorvet, tikkaat, lumiesteet, kattosillat, kaikki kiinnikkeet ja kannattimet ym. mittojen mukaan valmistettuna.

Kysy myyjiltämme räätälöityä ratkaisua!

Konesaumakattopellit
Laaja valikoima

Laaja valikoima – nopea toimitus

Koska olemme Etelä-Suomen johtavia peltijalostajia, ylläpidämme aina erittäin laajaa varastoa muokkausvalmista peltikatemateriaalia sekä kaikkia näihin liittyviä sadevesijärjestelmä- ja kattoturvatuotteita. Varastomme laajuus on myös nopean palvelumme ydin; kun asiakas on ilmoittanut katon koon, on työstettävä materiaali heti saatavilla ja pystymme jalostamaan pellit nopeasti haluttuun mittaan ja muotoon. Asiakas voi tulla itse noutamaan valmiit peltikatteet tai voimme sovitusti toimittaa tilauksen asennusvalmiina perille. Sujuvan palveluprosessin ansiosta peltikatto saadaan asennettua loppuasiakkaalle nopeallakin aikataululla.

Pääasiallista toiminta-aluettamme on Helsingin seutu (mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Sipoo, Nurmijärvi, Hyvinkää, Vihti, Kirkkonummi ja Sipoo) sekä muu Etelä-Suomi. Toimitamme kattopeltiä myös valtakunnallisesti.

Konesaumarivit NOVA PREMIUM-takuulla

Valmistamme konesaumarivit SSAB Nova sekä PURAL BT-pinnoitetuista pellistä. Runkona molemmissa SSAB:n TinsmithPro 0,6 mm. Saatavana myös 0,5 mm paksuus.

Takuu Nova 20 vuotta ja Pural BT 25 vuotta.

SILENT SMART LOCK ROOF® -lukkosaumakate 50 vuoden runkotakuulla

Lukkosaumakattojen uusin sukupolvi jossa premium quality raaka-aine SSAB GreenCoat BT Pural tai takuuvarma NOVA, paksulla rakennelaadun teräsytimellä. Yhteensopivat ja testatut kattovarusteet täydentävät kokonaisuuden takuulla.

Varma-lukkosaumakate

Varma on aina varma. Varman materiaali on paksu ja kova 0,6mm rakenneteräs. Sinkkiä 275 g ja Nova pinnoite mattana tai kiiltävänä. Takuu 20 vuotta.