Kattoturvatuotteet kotimaista laatua

Kattoturvatuotteet

Lumiesteet, kattosillat ja tikkaat katolle kuin katolle

Kattopeltien ja sadevesijärjestelmien ohella Sara-Steel Oy toimittaa myös laadukkaat, kotimaiset kattoturvatuotteet kaikille kattotyypeille. Lumiesteet, kattosillat ja erilaiset tikkaat tekevät katolla työskentelystä turvallista, ja kuuluvat siksi jokaisen kattoasennuksen vakiovarusteisiin. Monelta osin määräykset myös edellyttävät kattoturvatuotteiden käyttämistä. Sara-Steel Oy tunnetaan siitä, että asiakas saa tarvitsemansa tuotteet joustavasti ja nopeasti, kunkin kohteen mittojen mukaan. Palvelemme asiakkaita laajalti koko Etelä-Suomessa ja toimitamme tuotteitamme pyydettäessä myös muualle Suomeen.

Lumiesteet ja lumiaidat

Lumieste on katolle asennettava turvatuote, jonka tarkoitus on estää putoavan lumen ja jään aiheuttamia vaaratilanteita. Lumiesteet ovat järkeviä katoilla ylipäätään, mutta erityisesti paikoissa, joissa putoava lumi voi aiheuttaa henkilövahinkoja tai aineellisia vahinkoja. Toimitamme lumiesteet asiakkaan antamien mittojen mukaisesti. Lumiesteitä valmistetaan useissa eri väreissä sopimaan kaiken värisiin kattoihin.

Lumiesteet
Kattosilta

Kattosilta eli kävelysilta

Kattosillan tarkoituksena on turvata kulku katolla. Kattosilta asennetaan seinä- tai kattotikkaiden jatkeeksi harjansuuntaisesti niin, että esimerkiksi huoltotoimet katolla sujuvat turvallisemmin ja jouhevammin. Kattosiltavalikoimassamme on sopivat mallit kaikkiin eri tarpeisiin niin omakotitaloissa, kerrostaloissa kuin teollisuuskiinteistöissäkin. Kattosillat toimitetaan aina kunkin katon ja kattomateriaalin vaatimusten mukaisesti. Myös värit on sovitettavissa kaiken värisiin kattoihin.

Tikkaat; kattotikkaat, seinätikkaat, hätäpoistumistikkaat

Tikkaat ovat kaikkein perinteikkäimpiä kattoturvatuotteita. Tikkaiden korkea laatu on välttämättömyys. Sara-Steel Oy toimittaa tikkaita kaikkiin eri tarkoituksiin niin katolle kuin seinustalle. Tikastyyppejä ovat mm. seinätikkaat, hätäpoistumistikkaat sekä kattotikkaat eli lapetikkaat. Tikkaita on saatavana eri pituisina ja myös täysin mittatilaustyönä valmistettuina niin, että jokainen yksilöllinen tarve on aina hoidettavissa. Meidän kauttamme asentajat voivat tilata tikkaat kaikille katto- ja seinämateriaaleille sopivilla kiinnikkeillä.

Kattotikkaat

Kattoturvatuotteet Keravalta koko Suomeen

Tuotanto- ja varastotilamme sijaitsevat Keravalla, josta käsin palvelemme asiakkaitamme tarvittaessa jopa koko Suomen laajuudella. Pääasialliseen toiminta-alueeseemme kuuluvat Keravan ohella muutkin Etelä-Suomen kunnat kuten Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Järvenpää, Tuusula, Sipoo, Nurmijärvi, Hyvinkää, Vihti, Kirkkonummi ja Siuntio. Asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteet toimipisteeltämme tai voimme sopia tavaroiden kuljetuksesta suoraan työmaalle.