Sadevesijärjestelmät katolle kuin katolle

Sadevesijärjestelmät

Valmistamme ja toimitamme laatutuotteet sadevesien ohjaamiseen

Rakennuksen käyttömukavuuden kannalta on tärkeää, että sadevedet ohjataan oikealla tavalla pois katolta. Hyvin suunniteltu sadevesijärjestelmä kerää katolta tulevan veden hallitusti ja ohjaa sen kouruja ja syöksytorvia pitkin alas. Koko Etelä-Suomen alueella toimiva Sara-Steel Oy palvelee sadevesijärjestelmien asentajia kokonaisvaltaisesti. Sadevesijärjestelmien lisäksi valikoimiimme kuuluvat myös kaikki kattoturvatuotteet sekä tietenkin kaikki erityyppiset kattopellit. Toimituksen voimme tehdä myös suoraan kohteeseen, sisältäen mittatarkasti valmistettuina kaikki tarvittavat tuotteet. Sadevesijärjestelmät sopivat kaikille katoille kattopinnoitteesta riippumatta.

Kaikki tarvitsemasi yhdellä kertaa, samasta paikasta, samaan toimitukseen

  • sadevesikourut
  • kourujen kulmat, päätteet ja liitoskappaleet
  • syöksytorvet
  • torvien mutkat, lähdöt ja ulosheittäjät
  • kiinnikkeet ja kaikki muut tarvikkeet

Olipa kyseessä peltikatto, tiilikatto tai jokin muu kattotyyppi, valmistamamme sadevesijärjestelmä soveltuu kaikkiin kattotyyppeihin ja -materiaaleihin. Tasokkaana, kotimaisen peltialan ammattilaisen valmistamana kokonaisuutena se kestää aikaa ja kulutusta.

Peltitehdas

Pyöreä tai kantikas sadevesikouru (ränni)

Valmistamme sekä kantikkaat että pyöreät sadevesikourut eli rännit. Tämä antaa asentajalle valinnanvaraa muokata sadevesijärjestelmä loppukäyttäjälle mieluisaksi. Valmistamme sadevesikourut mittojen mukaan laadukkaasta kuumasinkitystä teräksestä, asiakkaan haluamassa värissä. Sadevesijärjestelmämme on suunniteltu kestämään hyvin sääolosuhteiden vaihtelua sekä lumen ja jään rasitusta. Toimitamme kourut aina muoveihin pakattuna siistissä nipussa tarvittaessa minne tahansa Suomessa.

Toimiva sadevesijärjestelmä viimeistelee kattoasennuksen

Toimiva ja laadukas sadevesijärjestelmä on olennainen osa hyvin toteutettua vesikattoa. Sillä on suuri merkitys myös rakennuksen käyttömukavuudelle. Sara-Steel Oy:ltä kattorakentamisen ammattilaiset saavat kaiken hyvään kokonaisuuteen tarvittavan yhdestä paikasta, mittojen mukaan, helposti ja nopeasti. Haluamme varmistaa tyytyväiset asiakkaat myös omille asiakkaillemme. Myyjämme auttavat sinua mielellään valitsemaan kuhunkin tapaukseen sopivimman ratkaisun – ota yhteyttä!