Sara-Steel Oy:n toiminta koronavirusepidemian aikana

Toimitukset asiakkaillemme jatkuvat toistaiseksi normaalisti, minimoimme työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tartuntariskiä. Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja noudatamme THL:n ohjeistusta. Olemme myös kartoittaneet toimitusketjumme tämän hetken tilanteen koronaviruksen suhteen.

Asiakastoimitukset jatkuvat osaltamme normaalisti, myös toimittajamme ovat ilmoittaneet valmistuksen ja toimitusten jatkuvan epidemiasta huolimatta. Käyttämämme kuljetusyhtiöt ovat myös ilmoittaneet kuljetusten jatkuvan normaaliin tapaan. On kuitenkin mahdollista, että sairastapausten ja karanteenien vuoksi yksittäiset toimitukset myöhästyvät. Keravan tuotantoyksikkö on tällä hetkellä auki ja toimii normaalilla kapasiteetilla. Minimoidaksemme riskin taudin leviämiseen yritykseen, perumme kaikki suunnitellut vierailut Keravalle toistaiseksi. Meidät tavoittaa puhelimella ja sähköpostilla.

Pyrimme kuitenkin korvaamaan tapaamiset yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa etätapaamisilla välttääksemme tartuntoja. Mikäli koronavirusepidemia vaikuttaa saatavuuteen tai toimitusaikoihin, tiedotamme asiakkaitamme muuttuneesta tilanteesta välittömästi

Pysytään turvassa!
Niko Suokko, CEO
Sara-Steel Oy