Sara-Steel Oy – laadukkaiden kattotuotteiden valmistaja

Sarasteel

Sara-Steel Oy on kattopeltien, sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden valmistaja ja tukkuri. Liiketoiminta-ajatuksenamme on tarjota peltikattojen tarvitsijoille peltien lisäksi kaikki sadeveden poistoon ja kattoturvaan liittyvät tuotteet samalla kertaa ja kuhunkin kohteeseen optimaalisesti sovitettuina.

Näin me toimimme

Kattavan konekantamme avulla pystymme työstämään peltiä juuri sellaiseksi kuin tarvitaan. Käytännössä kaikki kattopeltityypit ovat valikoimissamme. Sadevesijärjestelmämme ja kattoturvatuotteemme kattavat kaikki tarpeet, myös muille kuin peltikatoille.

Laaja valikoima ja mittava varasto ovat edellytys palvelulupauksemme toteuttamiselle. Kaikki panostuksemme tähtäävät viime kädessä asiakkaan erinomaiseen palvelemiseen. Olemme olleet toimintamme alkuaikoina asennusyritys ja siis tukkurien asiakas. Viime vuodet olemme olleet tukkuri ja valmistajien asiakas. Nyt olemme valmistaja, joka tarjoaa täyden palvelun koko arvoketjun läpi suoraan asentajille. Uskomme tietävämme, mitä asiakkaamme meiltä todella odottavat. Olemme luotettavia, joustavia ja nopeita.

Alan asiantuntija, johon voit luottaa

Sara-Steel Oy on laadukkaiden kattotuotteiden valmistaja, joka on ollut toimialalla jo kolmatta vuosikymmentä. Perinteistä osaamistamme ja kokemustamme on täydennetty myös keräämällä alan parhaat osaajat riveihimme. Olemme vakuuttuneet siitä, että osaamisemme ja puitteidemme avulla pystymme ratkomaan kaikki asiakkaiden tarpeet, kuinka haastavia ne sitten ovatkaan. Ja koska olemme olleet samassa asemassa kuin asiakkaamme, tiedämme, että pelkät laadukkaat tuotteet eivät riitä. Niiden pitää olla noudettavissa tai kohteeseen toimitettuina oikein ja ajallaan.  

Teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme menestyisivät. Silloin uskomme itsekin menestyvämme. Koemme asiakkaamme yhteistyökumppaneiksi, joiden kanssa haluamme toimia avoimesti ja hyvässä hengessä pitkälle tulevaisuuteen. Ystävällisyys tulee kaupan päälle ja tekee arjen aherruksesta kaikille mukavampaa. Tervetuloa! 

Peltikatot